Rådgivning - Udbyg som sparringspartner

Det er først og fremmest Jeres drøm vi i fællesskab skal gøre til virkelighed. Derfor lægger vi i rådgivningen stor vægt på at lytte og i fællesskab medvirke til at afklare Jeres ønsker og visioner.

Mulighederne er mange. Valgene kan være svære. Og ofte dukker der nye muligheder op i processen inden Jeres endelige beslutning tages.

Med Udbyg som sparringspartner guides I sikkert gennem beslutningsprocessen. Vi tilstræber at sikre at alle relevante udfordringer og muligheder identificeres, vurderes og indgår i den samlede vurdering og løsning.

Vi giver jer råd - i mere end een forstand...

Gør jeres tanker

En beslutning om en tilbygning, udestue, vinterhave eller et kolonihavehus er en vigtig beslutning, der skal give glæde og livskvalitet i rigtigt mange år frem i tiden!

Derfor bør den aldrig været forhastet, impulsiv eller overilet.

Udbyg lægger vægt på en beslutningsproces hvor mulighederne granskes nøje og hvor I har mulighed for at vurdere løsninger og produkter som de tager sig ud i det virkelige liv.

Vores store flotte udstilling giver både inspiration og plads til fornyet overvejelse. Tænk før I handler!

vinterhaveforsidev2
karnapstuerfinal
vinterhavemedkipforsidev2
tilbygningerforsidev2

Solvangsvej 18 - 4681 Herfølge -   Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.  - Tlf.: 56 25 06 00
WebBureau ITtp